Stuga

Stuga med verandaStugan är på 65 m2 och består av en hall, ett rymligt vardagsrum, två sovrum (ett rum med dubbelsäng och ett rum med två våningssängar), kök och badrum. Köket innehåller kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och en elektrisk spis med två plattor samt ett utrymme med matbord och stolar. I badrummet finns dusch, handfat samt toalett. Till stugan hör också en privat veranda med morgonsol!

vardagsrumI vardagsrummet finns barnleksaker samt några (barn)böcker. En barnstol och barnsäng finns för utlåning.

 

 

 

 

Strax bakom gården finns en vanligtvis långsam strömmande å där man under sommaren kan fiska sik, abborre och gädda från gårdens roddbåt. Djupet varierar från 0,5 m till över 3 meter i de djupare områdena. Det finns sällan andra fiskare här. De gäddor som finns (med expemplar över en meter!) påverkas inte av dressyr. För dig som föredrar ädelfiske finns många fina sjöar i närheten, en del med bryggor och båtuthyrning. Fiskekort krävs för detta och går lätt att ordna.

innegården med jordkällaren

I byn ligger mataffären på gångavstånd. Dessutom hittar du en bensinmack  som bland annat är ombud för Systembolaget och Posten samt ett café och en blomster- och presentbutik. Där finns en nybyggd idrottshall med konferensrum, gym samt bastu/relax vilka man kan hyra per timme (http://www.envikensif.se/). Badplatsen ligger cirka 600 meter från gården.

blick på gården

Falun, Dalarnas huvudstad ligger 2,5 mil bort. Där finns restauranger, biograf och teater samt många olika affärer och gallerior. Busshållplatsen med direktbussförbindelse till Falun ligger cirka 200 m från gården.

 

 

 

vinterbild